סופגניות
700 גרם קמח לחם, 4 ביצים, 14 גרם שמרים יבשים, 150 גרם חלב, (למתכון פרווה להחליף למים), 80 גרם חמאה רכה (לא מומס), (למתכון פרווה לשים מרגרינה) 5 גרם מלח, 25 גרם ברנדי.
לערבב הכל חוץ מהמלח והברנדי,
כשהבצק מתאחד להוסיף את המלח ואז לבזוק את הברנדי
לחלק לכדורים של 40-50 גרם תלוי בגודל שרוצים. מכדררים ומתפיחים להכפלת הבצק.
מחממים שמן ל-160 מעלות ומטגנים בערך 2 דקות מכל צד!
ניתן להוסיף ריבה, שוקולד, ריבת חלב או לוטוס
בתיאבון "חג שמח" חודש טוב ומבורך!