המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון לעוגיות שוקוצ'יפס מושחתות ,טעימות
ומפתיעות לא כמו שהכרתם! עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות!
בצק עוגיות מטוגן
מרכיבים ל-20 כדורים:
בצק עוגיות:
100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום בהיר
1 ביצה L
175 גרם (1/4 1 כוסות) קמח
קורט מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס
ציפוי:
2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס מאסטר שף
480 מ"ל (2 כוסות) מים
שמן לטיגון
הגשה:
שוקולד מומס
אופן הכנה:
- מכינים את בצק העוגיות: שמים את כל מרכיבי המתכון, למעט השוקולד צ'יפס, במיקסר עם וו
גיטרה ומערבלים עד שמתקבל בצק רך וגמיש. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב. - מגלגלים בין הידיים כדורים בגודל אגוז ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים
בערך שעה, או עד שהם מתייצבים לגמרי. - מחממים היטב (ל-180 מעלות) שמן עמוק בסיר.
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את התערובת לציפוי נאגטס ומים עד שמתקבלת בלילה
אחידה וסמיכה. - טובלים את הכדורים בבלילת הציפוי ומעבירים בזהירות לסיר עם שמן חם. מטגנים מכל
הצדדים עד להשחמה יפה. מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג. - מצננים טיפה ומגישים. אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף
בכשרות הבד"ץ העד"ח