0

לייקים

טוויסט בעוגיה…

המותג מאסטר שף מציע: עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות

המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון לעוגיות שוקוצ'יפס מושחתות ,טעימות
ומפתיעות לא כמו שהכרתם! עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות!

בצק עוגיות מטוגן
מרכיבים ל-20 כדורים:
בצק עוגיות:
100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום בהיר
1 ביצה L
175 גרם (1/4 1 כוסות) קמח
קורט מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס
ציפוי:
2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס מאסטר שף
480 מ"ל (2 כוסות) מים
שמן לטיגון
הגשה:
שוקולד מומס

אופן הכנה:

  1. מכינים את בצק העוגיות: שמים את כל מרכיבי המתכון, למעט השוקולד צ'יפס, במיקסר עם וו
    גיטרה ומערבלים עד שמתקבל בצק רך וגמיש. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
  2. מגלגלים בין הידיים כדורים בגודל אגוז ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים
    בערך שעה, או עד שהם מתייצבים לגמרי.
  3. מחממים היטב (ל-180 מעלות) שמן עמוק בסיר.
  4. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את התערובת לציפוי נאגטס ומים עד שמתקבלת בלילה
    אחידה וסמיכה.
  5. טובלים את הכדורים בבלילת הציפוי ומעבירים בזהירות לסיר עם שמן חם. מטגנים מכל
    הצדדים עד להשחמה יפה. מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  6. מצננים טיפה ומגישים. אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

בכשרות הבד"ץ העד"ח

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ריאיון השבוע
001-microphone
מבצעים
מבצעים
אופנה
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה
קטגוריה קהילה
רכב
רכב