0

לייקים

חברת הרבלייף מציעה מתכון לחג השבועות

ארוחה קלילה המשתלבת מצוין עם מטבלי גבינה

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

חברת הרבלייף מציעה מתכון לחג השבועות

ארוחה קלילה המשתלבת מצוין עם מטבלי גבינה

שתפו:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter

לביבות תפוחי אדמה מועשרות בחלבון


לרגל חג השבועות, מציעה חברת הרבלייף ארוחה קלילה מועשרת בחלבון המשתלבת
מצוין עם גבינות ומטבלי גבינה: לביבות תפוחי אדמה מועשרות בחלבון, מתוך ספר
מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים
מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.


לביבות תפוח אדמה
15 לביבות
רכיבים:
2 תפוחי אדמה (200 גרם), מקולפים
2 גזרים (150 גרם), מקולפים
1 קישוא (200 גרם)
1 בצל, קצוץ או מגורר בפומפייה
1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף
1 כף מדידה אבקת חלבון
1 ביצה
2 כפות כוסברה או פטרוזיליה, קצוצה
2 כפיות בהרט
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
ספריי שמן זית
אופן הכנה

  1. מגוררים את תפוחי האדמה, הגזרים והקישוא בפומפייה, סוחטים מנוזלים ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים את הבצל, ביצה, כוסברה (או פטרוזיליה), אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף
    ובהרט ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מרססים שמן זית על מחבת ומחממים מעל אש בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעזרת כף לביבות
    ומטגנים 4-5
    דקות מכל צד, עד להזהבה.

ערכים תזונתיים ליחידה אחת:

קק"לחלבון, גרםפחמימה, גרםשומן, גרם
391.36.21.1

דוסיז ברשתות החברתיות

אולי יעניין אותך גם...

תגובות אחרונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

VER 0.6

לא רצית לפספס את זה!

העסקים שנפתחו השבוע
ריאיון השבוע
מבצעים
אופנה
בילוי
נופש-ותיירות
בריאות
בריאות
בתוך הבית
בתוך-הבית
גברים
גברים
גדג'טים וחדשנות
גדגטים
חגים
חגי-ישראל
טיפוח
טיפוח
יודאיקה
יודאיקה
יין ואלכוהול
יין
ילדים
ילדים
לימודים
לימודים
לכבוד שבת
לכבוד שבת
מוצרי תינוקות
מוצרי-תינוקות
מוסיקה
מוזיקה
מזון
מסעדות
מסעדות
מזון
משפחה
משפחה
נדל''ן
נדלן
ספרים
ספרים
פיננסים
פיננסים
קהילה